Consultații Psihiatrie
Stefăneștii de Jos – Ilfov

Programare Psihiatrie


  Programare la clinicăProgramare la domiciliu

  Medici Psihiatrie

  Dr. Andronescu Mihaela – Medic primar – Spitalul Clinic Nr.1 CF Witting

  Liberty Medical Center
  Ștefăneștii de Jos – Județul Ilfov

  Psihiatrie

  Depresia sau episodul depresiv reprezinta o combinatie de mai multe simptome emotionale, fizice, cognitive si comportamentale, prezente pe intreaga durata a zilei, aproape zilnic, din 2 in 2 saptamani.

  Este caracterizata prin : tendinta de suicid, diminuarea capacitatii de a gandi, tulburari de somn, modificari ale greutatii corporale, atacuri de panica, fobii, libidou scazut, abuz de alcool, etc.

  La nivel global este afectiunea care afecteaza cel mai frecvent sanatatea mentala, fiind una dintre bolile cu cea mai mare rata de vindecare daca este tratata. Un procent de peste 80% dintre persoanele care sufera de depresie se pot recupera daca urmeaza un tratament adecvat combinat cu vizite la medical psihiatru.

  PREȚURI PSIHIATRIE

  Preturi

  Psihiatrie Pret (MP)
  Consultatie 230
  Consultatie control 140
  Referat comisie handicap/pensionare 100
  Certificat medical format A5 cu timbru fiscal 100

  Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.

  PROGRAMARE ONLINE

  Despre Liberty Medical Center

  Liberty Medical Center s-a lansat pe piața serviciilor medicale din România în 2013 odată cu deschiderea unui centru medical modern in Ștefăneștii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile să susțină servicii medicale performante la nivelul județului Ilfov.

  Clinica este condusă de Dr. Ene Dragoș – Medic Primar Chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca, Doctor în Științe Medicale și Șef de Lucrări la UMF Carol Davila București.

  Liberty Medical Center