Consultații Pediatrie
Stefăneștii de Jos – Ilfov

Programare Pediatrie

  Medici Pediatrie

  Dr. Vlasceanu Andreia – Medic Primar – Spitalul IOMC Alfred Rusescu

  Liberty Medical Center
  Ștefăneștii de Jos – Județul Ilfov

  Pediatrie

  Pediatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul bolilor la copii. Tratamentul acestor boli este diferit fata de cel al adultilor si de aceea noi va punem la dispozitie cei mai buni medici.pediatrie

  Rinofaringita acuta este una dintre cele mai intalnite infectii respiratorii in randul copiilor de 5 luni si 5 ani.

  Cunoscuta popular ca raceala , rinofaringita acuta isi face aparitia cel mai des toamna si iarna, traducandu-se prin inflamarea partii superioare a faringelui ( rinofaringe).Este de origine virala, fiind cauzata de infectia cu un virus extreme de contagios, rinovirus.

  Varsaturile reprezinta una dintre cele mai frecvente simptome prezente in viata nou -nascutului in perioada 0 – 1 an.Aspectul lor este foarte important in identificarea anumitor afectiuni: cu lapte necoagulat indica atrezie esofagiana, cu alimente nedigerate – stenoza de esofag, cea bilioasa apare in obstructia intestinala, sanghinolente apar in prezenta ulceratiilor mucoasei gastrice, fecaloida apare in peritonite sau obstructii intestinale.

  Diareea la copilul intre 0 si 3 ani este intalnita cu o frecventa de 1 pana la 3 episoade pe an, fiind caracterizata printr-un numar crescut de scaune cu consistenta lichida sau semilichida.Cauzele aparitiei diareei sunt multiple, cum ar fi :virusuri, bacterii si paraziti, consumul de medicamente, in special antibiotic, intoxicatii alimentare, deficit enzimatic,cum ar fi intoleranta la lactoza. Daca diareea persista mai mult de 14 zile, consultul medical este obligatoriu.

  PROGRAMARE ONLINE

  PREȚURI PEDIATRIE

  Pediatrie Pret (MP)
  Consultatie 230
  Consultatie control 140
  Diversificare alimentatie copii 115
  Aspiratie nazala copii 45
  Vaccinare (fara vaccin) 90
  Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 210
  ECOGRAFIE SOLD 210
  ECOGRAFIE SOLD + Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 290

  Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.

  PROGRAMARE ONLINE

  Despre Liberty Medical Center

  Liberty Medical Center s-a lansat pe piața serviciilor medicale din România în 2013 odată cu deschiderea unui centru medical modern in Ștefăneștii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile să susțină servicii medicale performante la nivelul județului Ilfov.

  Clinica este condusă de Dr. Ene Dragoș – Medic Primar Chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca, Doctor în Științe Medicale și Șef de Lucrări la UMF Carol Davila București.

  Liberty Medical Center