Ecografie
Stefăneștii de Jos – Ilfov

Programare Ecografie

  Ecografia este folosită și în imageria intervențională pentru a dirija gesturile puncției sau biopsiei. În blocul operator, ea poate ghida explorarea chirurgicală, inclusiv pe cea a leziunilor creierului sau a măduvei spinării; datorită simplitătii și a calității sale de a nu vătăma, ecografia este adesea primul examen practicat pentru stabilirea unui diagnostic.

  Desfășurare

  După zona de explorat, pacientul este lungit pe spate sau pe o parte, cu toracele sau abdomenul dezgolit. Ecografia endovaginală se desfășoară în poziție ginecologică (genunchii îndoiți și depărtați, picioarele puse pe suporți). Pentru ecografiile efectuate din exterior, zona este în prealabil unsă cu gel pentru a favoriza transmiterea ultrasunetelor. Medicul aplică atunci sonda și o deplasează observând continuu organele studiate pe ecranul său de control. El poate da imediat indicații privind rezultatul. Unele ecografii necesită ingerarea unei cantități suficiente de apă pentru a umple vezica, care astfel nu apare, alte ecografii fiind făcute pe nemâncate sau cu ingerarea unui preparat destinat reducerii cantității de gaze intestinale. Examenul este nedureros și durează între 10 si 20 minute.

  Efecte secundare

  Ecografia este o metoda de imagerie medicală puțin costisitoare, care nu necesită nici pregătirea specială a pacientului, nici spitalizarea sa. Ea nu comportă riscul razelor X. Nu există vreun efect secundar cunoscut.

  PROGRAMARE ONLINE

  PREȚURI ECOGRAFIE

  Ecografie Pret (MS)
  Ecografie abdomen inferior (vezica urinara, uter, ovare) 140
  Ecografie abdomen superior (ficat, colecist, pancreas, rinichi, splina) 150
  Ecografie abdomen total (superior + inferior) 230
  Biometrie fetala 120
  Ecografie sarcina incipienta < 10 saptamani (confirmare sarcina) 175
  Ecografie sarcina trim. I – 4D 210
  Ecografie sarcina trim. II – 4D 265
  Ecografie sarcina trim. III – 4D 320
  Ecografie mamara (bilateral) 230
  Ecografie mamara (unilateral) 170
  Ecografie parti moi (muschi, tendoane, gat, glande parotide, sublinguale, submaxilare) – max 2 zone 150
  Ecografie Doppler cardiac 330
  Ecografie testicul 175
  Ecografie tiroida 150
  Ecografie transvaginala 210
  Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.
  PROGRAMARE ONLINE

  Despre Liberty Medical Center

  Liberty Medical Center s-a lansat pe piața serviciilor medicale din România în 2013 odată cu deschiderea unui centru medical modern in Ștefăneștii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile să susțină servicii medicale performante la nivelul județului Ilfov.

  Clinica este condusă de Dr. Ene Dragoș – Medic Primar Chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca, Doctor în Științe Medicale și Șef de Lucrări la UMF Carol Davila București.

  Liberty Medical Center