Psihoterapie

Descoperă echilibrul și vindecarea prin terapie. Împreună, putem găsi calea către sănătatea mentală și fericirea ta.

„Mintea este cel mai puternic instrument pe care îl avem. Cu ajutorul psihoterapiei, poți învăța cum să-l folosești în avantajul tău.”

Man taking a psychological test with emoticons.
Psihoterapie Liberty Medical Center Stefanestii de Jos, Ilfov. Psihoterapie individuală, Psihoterapie de cuplu, Copii & Adolescenți
Servicii oferite

Psihoterapie individuală

Călătorește către autodescoperire și schimbare personală prin Psihoterapia individuală.

Anxietate generalizată, cu sau fără atacuri de panică

Anxietatea este o reacție naturală a minții și corpului la stres, manifestându-se prin gânduri neliniștite și senzații fizice de tensiune. 

Depresie

Depresia este o afecțiune mentală complexă, caracterizată de sentimente profunde de tristețe, lipsa de interes pentru activități obișnuite

Stres

Stresul este o reacție naturală la provocările vieții, dar înțelegerea și gestionarea acestuia pot aduce armonie și liniște.

Burnout

Burnout-ul este o consecință a epuizării fizice și mentale din cauza stresului cronic. Redescoperă bucuria în viață.

Încredere în sine

Încrederea în sine este cheia pentru a-ți atinge potențialul. Învață să te susții pe tine însuți.

Stimă de sine

Stima de sine este temelia unei vieți echilibrate și fericite. Începe să te iubești și să te apreciezi așa cum meriți.

Managementul furiei

Descoperă modalități sănătoase de a-ți gestiona furia și a-ți construi relații mai bune.

Echilibru viață personală - viață profesională

Învață cum să creezi armonie în ambele sfere.

Managementul timpului

Managementul timpului te ajută să fii mai eficient și mai productiv. Folosește-ți timpul în mod înțelept.

Tulburări de somn

Somnul de calitate este esențial pentru sănătatea mentală și fizică. Identifică și gestionează tulburările de somn pentru un odihnitor revitalizant.

Tulburări alimentare

Terapia pentru tulburările alimentare se concentrează pe recuperare, schimbarea obiceiurilor alimentare și dezvoltarea unei imagini corporale sănătoase.

Psihosomatica

Terapia psihosomatică se concentrează pe înțelegerea și gestionarea simptomelor fizice care au cauze psihologice sau emoționale.

Abuz și violență domestică

Abuzul și violența domestică sunt probleme serioase. Caută ajutor pentru a-ți proteja siguranța și a-ți recăpăta controlul asupra vieții tale.

Traumă

Trauma poate avea un impact profund asupra vieții tale. Găsește sprijin pentru a-ți vindeca rănile și a-ți recăpăta viața.

Doliu

Doliul este o reacție naturală la pierdere. Cu timp și sprijin, poți găsi alinare și puteți continua să mergi mai departe.

Fobii

Terapia pentru fobii ajută persoanele să înțeleagă originile acestor frici și să dezvolte strategii pentru a le depăși sau a le gestiona eficient.

Furie

Furia este o emoție puternică, dar învățarea modurilor sănătoase de a o gestiona poate aduce armonie și pace în viața ta.

Psihoterapie de cuplu

Descoperiți împreună drumul către o relație mai sănătoasă și mai fericită prin psihoterapia de cuplu.

Dificultăți de comunicare și relaționare

Psihoterapia de cuplu poate ajuta cuplurile să înțeleagă și să îmbunătățească modul în care comunică și interacționează unul cu celălalt.

Dificultăți de intimitate și sexualitate

Terapia se concentrează pe identificarea și depășirea problemelor legate de intimitate și viața sexuală în cuplu, pentru a restabili conexiunea emoțională și fizică dintre parteneri.

Amplificarea emoțiilor pozitive în relația de cuplu

Terapia de cuplu nu se concentrează doar pe rezolvarea problemelor, ci și pe creșterea și consolidarea emoțiilor pozitive, a iubirii și a complicității în relație.

Amplificarea emoțiilor pozitive în relația de cuplu

Terapia de cuplu nu se concentrează doar pe rezolvarea problemelor, ci și pe creșterea și consolidarea emoțiilor pozitive, a iubirii și a complicității în relație.

Probleme de angajament și fidelitate

Terapia de cuplu poate ajuta la abordarea problemelor legate de angajamentul și fidelitatea în relație, explorând motivele care stau la baza acestor probleme și găsind soluții pentru a reconstrui încrederea.

Adulterul – vindecarea partenerilor după o relație extraconjugală

Terapia poate fi un instrument valoros pentru cuplurile care doresc să depășească efectele unei aventuri și să lucreze la reconectarea și reconstruirea încrederii în relație.

Divorț

Pentru cuplurile care iau în considerare divorțul, terapia de cuplu poate oferi un spațiu sigur pentru a explora toate opțiunile disponibile, pentru a lua decizii informate și pentru a gestiona divorțul într-un mod sănătos.

Gelozie

Gelozia poate crea tensiuni semnificative într-o relație. Terapia de cuplu poate ajuta la înțelegerea și gestionarea geloziei, precum și la dezvoltarea încrederii și securității în relație.

Psihoterapie copii & adolescenți

Oferim un spațiu sigur și înțelegător pentru copii și adolescenți, unde pot explora emoțiile și dificultățile lor și pot dezvolta abilități sănătoase de adaptare și creștere personală prin psihoterapie.

Anxietate de separare

Terapia poate ajuta copiii și adolescenții să învețe să gestioneze temerile și anxietatea legate de separarea de părinți sau de persoanele importante din viața lor, construind încredere și siguranță.

Fobie socială

Terapia oferă abilități pentru a depăși frica și anxietatea socială, astfel încât copiii și adolescenții să poată interacționa mai ușor cu alți oameni și să se simtă mai confortabil în situații sociale.

Anxietate de performanță

Terapia poate ajuta la reducerea anxietății legate de performanță, oferind tehnicile și strategiile necesare pentru a face față cu încredere situațiilor de evaluare sau competiție.

Tulburare de conduită și comportament

Înțelegerea și a gestionarea comportamentelor problematice, ajutându-i să dezvolte abilități de control și adaptare în situații dificile.

Gestionarea emoțiilor

Terapia oferă instrumente și tehnici pentru a învăța cum să recunoști și să gestionezi emoțiile, pentru a face față mai bine stresului și conflictelor.

ADHD

Terapia poate ajuta copiii și adolescenții cu ADHD să dezvolte strategii pentru a-și gestiona atenția și impulsivitatea, contribuind la îmbunătățirea concentrării și comportamentului.

Controlul impulsurilor

Terapia se concentrează pe învățarea unor metode de control al impulsurilor, ajutând copiii și adolescenții să ia decizii mai ponderate și să evite comportamentele periculoase.

Gestionarea emoțiilor postdivorț

Pentru copiii și adolescenții care trec printr-un divorț în familie, terapia oferă un spațiu sigur pentru a explora și a gestiona emoțiile complexe legate de această schimbare.

Bullying

Terapia poate oferi sprijin emoțional pentru victimele bullying-ului și poate ajuta la dezvoltarea abilităților de comunicare și gestionare a conflictelor pentru a face față mai bine situațiilor.

Preturi

Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.

PROGRAMARE CONSULTAȚIE


    Psihoterapie IndividualaPsihoterapie de cupluPsihoterapie Copii & Adolescenti

    Call Now Button