Curs de Prim Ajutor

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru serviciu – Cursuri de Prim Ajutor de la Clinica Liberty Medical. Aceste cursuri sunt concepute pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru situații de urgență și să vă simțiți mai siguri în viața de zi cu zi.

Solicită ofertă
1/10
Potrivit Societății Române de Salvare, mai puțin de 1 din 10 români știu cum să acorde primul ajutor adecvat.
70%
Conform datelor Ministerului Sănătății, peste 70% dintre decesele survenite în cazul unor traumatisme grave ar putea fi evitate cu ajutorul unui prim ajutor adecvat în primele minute de la accident.
40%
Studiile arată că 40% dintre decesele în rândul copiilor sub 5 ani sunt cauzate de accidente, cum ar fi înecul, sufocarea sau arsurile. În multe cazuri, aceste accidente ar putea fi prevenite.

Cursurile de

Prim Ajutor

Cursul nostru de Prim Ajutor este perfect pentru oricine dorește să învețe cum să acorde primul ajutor în caz de accident sau urgență medicală. Veți învăța cum să recunoașteți semnele vitale ale unei situații de urgență, cum să administrați resuscitare cardio-pulmonară (RCP), cum să gestionați sângerarea și multe altele.

Instruitorii noștri sunt experți în domeniu și vă vor ghida prin toate aspectele cursului. Vă vor oferi informații și sfaturi utile pentru a vă ajuta să fiți pregătiți pentru orice situație de urgență.

Cui sunt dedicate cursurile de prim ajutor?
1

Persoanelor juridice – companii și institutii, pentru indeplinirea obligațiilor legale
2

Persoanelor fizice interesate
Cine pot fi la rândul lor salvatori?
 • persoane instruite să acţioneze în caz de necesitate la locul de muncă
 • persoane martore la accident
 • colegi de muncă
 • angajaţi cu vechime in companie/ institutie care cunosc:
  ○ riscurile specifice locului de muncă
  ○ căile de evacuare de urgenţă
  ○ starea de sanatate a colegilor
  ○ mijloacele de alertă
  ○ ierarhia din societate
 • persoane care acţionează rapid si care nu se pierd uşor cu firea in situaţii critice

Beneficii

Devii un salvator

Capătă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a salva vieți! Prin acordarea unui tratament adecvat și prompt în situații de urgență, puteți reduce riscul de deces sau rănire gravă.

Mai multă încredere și siguranță

Când învățați să acordați primul ajutor, vă dezvoltați abilitățile necesare pentru a face față situațiilor de urgență, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii și a siguranței în sine. Fiind pregătit să acționați într-o situație de urgență poate face diferența în viața cuiva și poate fi o experiență foarte gratifiantă.

Îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți

Fie că este vorba de colegii de muncă, prieteni sau membri ai familiei, abilitatea de a acorda primul ajutor poate ajuta la construirea de legături mai puternice și la consolidarea relațiilor.

Formular de solicitare ofertă servicii medicina muncii.

Pentru a vă putea face o ofertă cât mai corectă, vă rugam să completați toate datele.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.