Consultații online - Sănătatea de acasă!

Liberty Medical Center optează în această perioadă pentru consultațiile online ― un proces simplu și eficient, în urma căruia tu rămâi acasă și, dacă simți ceva în neregulă, noi te consultăm de la distanță.

AFLA DETALII

Departe de mediul exterior, departe de riscuri

În aceste vremuri delicate este recomandat să stăm acasă. Dar câteodată starea noastră de sănătate ne ia prin surprindere și nu știm la cine să apelăm fără să ne deplasăm prea mult sau fără să intrăm în contact cu medii delicate precum spitalele. De aceea, noi am venit cu soluția consultațiilor online, pentru ca tu să stai departe de pericolele exterioare.

Specializările disponibile

La care poți programa în cel mai scurt timp un consult online
cardiologie-ilfov

Cardiologie

Endocrinologie

Endocrinologie

gastroenterologie

Gastroenterologie

chirurgie-ilfov

Chirurgie Generală

Medicina Internă

ginecologie-ilfov

Ginecologie

neurologie

Neurologie

Programează Consult Online

 Ascultă sfaturile avizate ale doctorilor noștri fără să părăsești domiciliul!

Consultațiile online, un proces simplu, rapid și eficient

Consultațiile noastre din mediul online se vor desfășura astfel: Tu ne vei lăsa informațiile tale de contact (nume, număr de telefon, adresă de e-mail), iar noi te vom suna pentru confirmare. După aceea, îți vom trimite o factură proformă pentru plată. Ultimul pas este să ne trimiți pe mail toate informațiile necesare pentru consult, iar doctorul îți va răspunde în maxim 24 de ore. 

Cost: 100 RON

Ce trebuie să știi înainte de a programa un consult online

  1. Consultatiile medicale online se refera la interactiunea intre pacient si medic,folosind un mediu virtual de comunicare, prin schimb de informatii medicale,altele decat cele obtinute prin intalnirea fizica dintre cele doua parti.
  2. Acest tip de serviciu poate avea anumite limitari ale actului medical datorate lipsei interactiunii fizice intre cele doua parti implicate.
  3. Aceasta consultatie medicala online,desi este intreprinsa cu maxima diligenta si implicare de catre medic, nu reprezinta o consultatie medicala in sensul acceptat de legislatia romaneasca,ci doar o opinie medicala.Orice document eliberat in urma consultatiilor online se supune acestor conditii.

Spune-ne câteva detalii despre tine și te vom contacta pentru confirmare în cel mai scurt timp

    Specializare